EKOLOJİ 2018 Sempozyumu

19-23 Haziran 2018 tarihlerinde Kastamonu Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından Kastamonu’da düzenlenecek olan “Uluslararası Ekoloji 2018 Sempozyumuna” davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Sempozyum dili İngilizce'dir.

Ekoloji Sempozyumları ulusal katılımla daha önce 7 kez organize edilmiştir. Uluslararası katılımlı sekizincisi Erciyes Üniversitesi'nde yapılmıştır. Bu, Türkiye'deki ikinci uluslararası ekoloji sempozyumu serisi olacak. Kastamonu Üniversitesi'nde düzenlenecek olan 9. Uluslararası Ekoloji Sempozyumuna ev sahipliği yapmaktan onur duyuyoruz. Sempozyum ile her geçen gün daha da önemli hale gelen ekoloji alanında çalışmalar yapan biyoloji, ziraat, orman, veterinerlik, mühendislik, ekonomi ve tıp gibi çeşitli alanlardaki meslektaşların son araştırmalarını ve sonuçlarını sunmaları için Kastamonu'da bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Sürdürülebilir bir çevre anlayışı içerisinde mevcut çevresel sorunların bilimsel yaklaşımlarla tartışılacağı, çözüm önerilerinin ortaya konulacağı ve karşılıklı deneyimlerin aktarılacağı paneller ile sanayi-üniversite-kamu işbirliğinin kuvvetlendirilmesini hedefliyoruz. Sempozyumda, katılımcılar 24 konu başlığı altında sözlü ve poster bildiri sunabileceklerdir. Buna ek olarak, kendi alanlarında uzmanlaşmış dört ana-konuşmacı davet edilmiştir.